Praktijk

Namasté,

Als therapeut begeleid ik u vanuit intuïtieve coaching in mijn coachtrajecten breng ik jou weer in contact met je gevoel, leer ik je hoe je beter naar je intuïtie kunt luisteren en hoe je je energie kunt beschermen. Dit doe ik door te werken, met mindset, lichaam en/of energielagen. Zodat ook jij weer kunt leven vanuit jouw natuurlijk flow.

Begeleiding op  energetische healing therapie bv. trauma, emotionele en mentale stress , onverwerkte gebeurtenissen en andere blokkades kunnen opgeslagen worden als negatieve energie in ons lichaam, waardoor we ons minder goed voelen en klachten kunnen ervaren. Energie kunnen we voelen. Energetische therapie vergemakkelijkt het helingsproces door blokkades in ons lichaam op te ruimen, de energie te herstellen, zodat het vrij kan stromen.

energetische healing kan ook helpen om problemen te identificeren voordat ze zich manifesteren als pijn of soortgelijke vervormingen in het fysieke lichaam. Het opent ons bewustzijn op relevante gebieden die we moeten verwerken om ons leven in balans te brengen en gezondheid, harmonie en vitaliteit te behouden.

Holistische visie Dat wil zeggen dat ik de mens als een geheel zie op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. De energiekanalen in het lichaam kunnen verstoord of in onbalans geraakt zijn. Hierdoor kunt u zich geblokkeerd voelen.

Als u mentaal uit balans bent(zoals angsten, piekeren of stress) kan dit uiteindelijk lieden tot emotionele onbalans (zoals somber voelen, snel huilen of gauw boos worden). Dit kan leiden tot uiteenlopende klachten. De levensenergie kan bijvoorbeeld niet of nauwelijks meer stromen, wat pijn en ongemakken kan veroorzaken. Een blokkade zorgt ervoor dat de harmonie wordt verstoord.

Lichamelijke klachten:

Hoofdpijn- migraine, gewrichtsklachten, maag-darmklachten, menstruatiepijn, stress en spanningen, vermoeidheid etc.

Emotionele klachten:

Angsten, Depressies, Burn-out, emotionele gebeurtenissen, Examenvrees en faalangst, los laten van oude ervaringen, lusteloosheid, slapeloosheid, verdriet, werk en studieproblemen, zingevingsvragen, rouwverwerking  etc..

Spiritueel begeleiding:

Bewustwording, hoog gevoeligheid, paranormale ontwikkeling, spirituele ontwikkeling, transformatie problemen etc..

De behandeling zet het lichaam in beweging en is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen. Het brengt lichaam en geest weer in balans.

Lichaam en geest aan immers altijd samen..

Na de behandeling ervaart u

  • dat balans in energie
  • algehele ontspanning
  •  burn-out (stress) verminderd
  • afvoer van afval- en gifstoffen
  • opheffing van blokkades
  •  je bent in balans
  • spirituele groei
  • meer evenwicht in chakra’s

Door diverse behandelrichtingen heb ik in mijn praktijk vormgegeven. Ik begeleid mensen o.a. op bewustzijn, zelfontwikkeling, intuïtieve ontwikkeling en energiewerk.

Namasté,

Rita van Tolij.  info@ritavantolij.nl